Fyrir 30 ára og yngri – erlendir styrkir til starfsþjálfunar

UIA_logo

Athygli AÍ hefur verið vakin á alþjóðlegum styrkjum til m.a. ungra einstaklinga sem lokið hafa BA í arkitektúr til starfsþjálfunar yfir 6 til 8 mánaða tímabil sem San Sebastian Economic Development Agency veitir. Sjá nánar  Umsóknarfrestur hefur verið framlengdur til 20. apríl.

Please, find attached some information concerning Internationalisation grants that San Sebastian Economic Development Agency has launched for young graduates under 30. All grants will be financed by Fomento de San Sebastián.

Grant description:

– 6-8 months

– Targeted at young graduates under 30.

– Academic requirements: University degree or higher professional training.

– Allowance: €1,124.77/month covered by Fomento de San Sebastián.

– Geographical area: Worldwide.

The ultimate goal is to enchance young graduates’ skills through their participation in a specific project at an architectural office (in our case) to improve their knowledge, competence and skills and to enter the labour market.

The number of grants awarded will be 80 for all professional sectors.

We would be very grateful if you could spread this information to your members. Please, note that the deadline for the offices to send their expressions of interest has been extended to next Monday, 20 April.

Enn hefur enginn viðrað skoðun sína á þessu málefni, þú getur hafið umræðuna?

Deilið athugasemd

Arkitektafélag Íslands / Aðalstræti 2. 2.hæð / 101 Reykjavík  / +354 780 2228  / ai@ai.is / Pósthólf 590 – 121 Reykjavík
Skrifstofa Arkitektafélags Íslands er opin mánudaga til föstudaga milli kl. 9:00 og 13:00